6/12 2008

pic-a-dent

0

Gisteren een greep gedaan uit het aanbod restaurants in het Antwerpse. De keuze viel deze keer op pic-a-dent which is Frenz foar Zoothpick oftewel tandestoker. Er is gewoon (bijna) niets ontspannender om na een stevige en turbulente week rustig ff te chillen bij lekker eten en drinken en een leuke babbel.

De eigenares komt een beetje exentriek over maar is mega sympathiek. Alles wat ze daar serveren is gebasseerd op wat ze zelf lekker vinden. Nogal een geluk dat ze een ruime smaak hebben… Alleen hun speciale – drie bonen koffie – beviel me zo niet maar dat is bijzaak. We hebben daar overheerlijk gegeten: ik een stevig rood lapje hindevlees en the misses een Lot die nooit meer in de zee zal zwemmen. Zéér fijn bereid en afgewerkt met de heerlijkste sauzen en garnituren. Interieurgewijs gaan ze wit en zwart in en strak pakje met een jazzy tintje met dito achtergrond muziek en dat schept een leuke ontspannende sfeer. Ook weer niet mijn favoriete omgeving en muziek maar ‘t kwam allemaal heel relax over en daar ging het ons om!

Aanradertje, maar niet van de goedkoopste. Oude Vaartplaats 10, Antwerpen: De Vogeltjesmarkt that is! Ben er zeker al 1000 keer voorbij gewandeld maar je moet echt weten dat het er is.

Leave a Reply