5/12 2008

in memoriam

3

Even een minuut stilte bij een leven dat verloren is gegaan 6 maanden geleden. 6 Maanden geleden heb ik afscheid genomen van mijn ongezond leven als roker. Ondertussen zijn de gevolgen daarvan zijn duidelijk waarneembaar: frisser, beter ruikend, gezondere huid, minder snel vermoeid, niet meer reutelend en kuchend opstaan, de jacht naar een pak sigareten op zondag hoort er ook niet meer bij, meer sporten, minder zenuwachtig,  … leven zonder roken is leven met een stressfactor minder! -  Let me tell you that! -

3 Responses to “in memoriam”

  • Irene said

    Kijk eens aan; now we’re talking. Van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal. Jammer dat ik je niet zo fris ruikend heb mogen meemaken…

    Wel volhouden, maar volgens mij is dat, gezien wat je schrijft, geen probleem.

  • Ben trots op je!
    Volhouden….

  • Ik ben nu bijna twee jaar gestopt met roken (na twintig jaar roken!): fysiek heb ik geen enkel voordeel ondervonden. Frustrerend hoor!

Leave a Reply