3/12 2008

i’m packin’

1

Dat ik tegenwoordig nogal wat spullen mesleur op en onderweg dat is een feit. Dat ik er lang over gedaan heb om de juiste bags te vinden is ook een feit. Ondertussen maak ik al drie maanden gebruik van die NF zakken en ik ben er meer dan tevreden van. Ze vallen niet op, zijn handig te dragen en perfect stof- en waterdicht. Het enige waar ik nog een tekortkoming zag was het feit dat mijn snapshotter en mijn laptop nogal wat stoten moesten incasseren. Ik rij nogal veel over en ‘t weer in de week en dan verlies je al wel eens uit het oog dat je dierbare camera of laptop af en toe een kopstootje moeten incasseren. Ik probeerde vanalles: handoekjes om de camera te beschermen, softcases, nog meer handdoeken… enfin, niets dat echt soelaas bracht. Op een dag zag ik deze simpele zak staan. Een quick scan leerde me dat die wel eens perfect in mijn grote NF – bag zou passen en een snelle test in de winkel bevestigde dat. Een extra voordeel was dat er nog een kleine protection bag inzat voor mijn D90! Die was dus eerst en vooral dubbel stoot vrij en ten twede past dat gele zakje perfect in de bag die ik in ‘t weekend altijd meezeul. Twijfelen was dus niet meer van toepassing.

Toegegeven, ‘t is een hele boterham om mee te zeulen, but i’m a big boy so i can handle it! En ik heb er altijd zoveel plezier aan als ik op weg naar of van ‘t werk of op het werk zelf mijn camera kan bovenhalen om een leuk beeld te schieten, dat alleen al is het sleuren waard.

One Response to “i’m packin’”

  • Frederik
    Twitter: Fredjefoto
    said

    Ik sleur vaak nog veel meer mee
    rugzak met laptop en mijn camera tas. Ik moet mij dringend eens zo een all in one alternatief kopen

Leave a Reply