1/12 2008

deep throat

4

Vanmorgen moest ik in het ziekhuis zijn om eens ‘te praten‘ met nen gespecialiseerde dokter over mijn aanhoudende maagproblemen. Na drie vragen vroeg ie mij of ik nuchter was, waarop ik prompt ‘ja’ antwoordde. 12 Minuten later lag ik te spartelen op een behandelingstafel met een meter buis in mijn lijf, ne videocamera en ijzerdraad om monsters te nemen, een verpleegster die mijne kop plat tegen de tafel drukte, de dokter die precies en video spelleke aan ‘t spelen was en een assistent die 3 meter ijzerdraad in de buis duwt tot ge een stevige steek in uw buik voelt. Ik zweer het je dat is geen aangenaam begin van uw week, zo onvoorbereid om 8u30 maandag ochtend. Eerst spuiten ze u keel plat met één of ander verdovingsmiddel zodat je niet meer kunt slikken en dan proppen ze die buis in uw keel en zeggen ze dat je moet slikken. Ik herinner me geruststelende woorden als: ge voelt er niks van en ‘t is zo voorbij… sure!

Enfin, al bij al valt dat dus goed mee maar leuk is iets anders. ‘t Verdict was simpel, reflux, of te wel een ontstoken slokdarm. Wat pillekes gekregen, de opdracht om 5 kilo af te vallen en te stoppen met cola en koffie. Dat zal wel lukken zeker!

4 Responses to “deep throat”

 • Jij hebt de video-opnames toch kunnen bemachtigen? Youtube, Youtube, Youtube!

 • robotik b said

  i feel your pain. ik heb dat paadje ook al’ns bewandeld. I felt truely violated, nadien.
  en niet dat’k van de reklam ben, maar vraag bij u getrouwe specialist pantozol. good for what ales ya.

 • Ex-Roomie said

  Denk dak hetzelfde probleem heb.
  Geef mij de naam van uw pillekes eens,
  dan bestel ik die gewoon en moet ik niet
  dezelfde marteling ondergaan :-)

 • Comicsken said

  ooh my, been there done that, het is inderdaad niet echt gezellig en die paar minuten lijken wel uuuren te duren. Wees blij dat ze iets gevonden hebben… ik heb binnenkort ook zo een afspraak in mijn agenda voor een volgend onderzoek :( ik wil het nog niet weten geloof ik…

Leave a Reply