28/11 2008

liegen

2

ik zie plots overal posts de ether in vliegen, banners & buttons verschijnen omdat minister de Crem een krasse uitspraak heeft gedaan over bloggers. Eerst en vooral… ik keur absoluut niet goed wat die mens gedaan heeft! Maar ‘t moet allemaal met een korreltje zout genomen worden. Ge zou uzelf eens bezig moeten zien als ge iets in de doofpot wilt steken. Al gaat het maar over de scheet die ge in de lift hebt gelaten… iedereen liegt wel eens! Toegegeven, als je een voorbeeld en publieke functie uitoefent is dat des te impacterender en de reacties er op des te grotesker en moet je er met leven dat dit publiekelijk wordt gemaakt. Hoe feller je reactie daarop des te duidelijker je fout.

Als de Crem zorgt dat die barmeid gecompenseerd wordt of op z’n minst weer aangenomen wordt zijn verontschuldigingen aanbiedt aan jan & alleman, dan is ‘t voor mij al lang ok. Doet hij dat niet dan minacht ik hem nog harder als daarvoor.

Betreffende de felle reactie van de blogosfeer: echt, we zijn zelf voorstander van vrije meningsuiting en doen niets anders dan bepaalde zaken, situaties en personen aan de kaak te stellen. Loop dan niet te janken als iemand u openlijk gevaarlijk noemt… integendeel, het bewijst dat we als medium aan invloed winnen!

2 Responses to “liegen”

  • Voor mij heeft De Crem geen enkele reden om zich te moeten excuseren aan de barmeid.

    Hij moet zich excuseren tegen de Belgische bevolking voor het liegen over dat telefoontje. En als het parlement kan bewijzen dat zijn trip naar New York nutteloos was, moet hij ook daarvoor de gevolgen ondergaan. Anders niet.

  • de Pieter moet zich helemaal niet verantwoorden, hij doet effectief wat ie heeft beloofd te doen. Hij moet niet draaien, niet liegen, niet zwetsen of niet lummelen – laat hem gewoon maar lekker tjeven. De bloggers houden hem wel in het oog, ik reken er zelfs op.

Leave a Reply