26/11 2008

evil

5

Vandaag ben ik nog eens stout geweest, echt s.t.o.u.t. ‘t Was echt lang gelden dat ik nog eens als een rasechte schorpioen gestoken heb. Vroeger was dat dagelijkse kost om gemeen uit de hoek te komen en iemand op zijn zwakke plek zwaar aan te vallen…  Dat was toen een vorm van zelfverdediging, iemand in zijn onderbroek zetten (letterlijk en figuurlijk). Naarmate de jaren verstreken, het zelfvertrouwen steeg en de scherpe kantjes er wat af sleten verdwenen die steken ook. Of ze gingen toch dieper onder het oppervlak zitten om als het nodig is nog eens stevig uit te halen.

Vandaag ben ik nog eens ongemeen vals geweest tegen een niet nadergenoemde mede planeetbewoner. Eigenlijk voel ik me een beetje schuldig, want de persoon in kwestie weet niet van waar die onverwachtse aanval kwam. Dat hij het verdient heeft… zeker! Maar of het door mij en op die manier moest… das een ander paar mouwen! Maar ‘t is gebeurd en daarmee heb ik mijn punt ook weer duidelijk gemaakt!

5 Responses to “evil”

 • collega d. said

  komaf gemaakt met pianoman?

 • Zolang je niet vertelt wat je wanneer waar en wie hebt aangedaan heb je nog helemaal geen punt gemaakt ;)

 • collega i. said

  is het wie ik denk dat het is? well done then! :-)

 • Ex-Roomie said

  It wasn’t me !

 • 10y said

  damn! ik was ervan overtuigd dat jullie weer eens ambras hadden! allez, maar goe dat het ni is fcourse ;-)

Leave a Reply