13/11 2008

Kermis

2

Vorige zondag kwam ik om nog onbekende reden plots op de kermis van Niel terecht. In het voorbijgaan aan één van de draaimolens viel het mij steeds op dat er op deze attracties een hele resem dreumessen zitten dit echt nog niet het minste besef hebben wat ze daarop doen. Net zoals deze klepper hieronder, zijn moeder stond aan de rand van de attrctie te roepen en te gillen dat hij alle moeite van de wereld moest doen om ‘de flosj‘ te pakken. Je weet wel dat stoffen ding dat je recht geeft op een gratis rondje op de attractie, als je het tenminste te pakken krijgt. Deze brave jongen had eindelijk zijn kleine vuistjes rond de garenbol gekneld en de overwinning binnengehaald maar ik denk niet dat hij dat besefte, aan zijn blik te zien!

Draaimolen

2 Responses to “Kermis”

  • Als er één ding was waar ik vroeger voor leefde op de foor, dan was het toch wel de flosj pakken zeker, uuuuren zat ik op dat ding tot da mens echt die bijna tot aan de plafond trok als ik weer voorbij draaide, de trut!
    ;p

  • Lol dieje kleine! Zalig. Ik heb wel met hem te doen als ik em daar zo zien zitten :(

    Kim, ik denk da gij nogal een kind waart. Ik denk da gij zelfs uit de bus van zone molen zou kruipen om de flosj uit nen andere kleine zijn handen te trekken! :p

Leave a Reply