11/11 2008

kloosterstraat

1

Als het zo ‘n rustige dag is waar bijna niets open is dan ga ik meestal met the misses even slenteren door de Kloosterstraat. Daar loopt altijd volk en daar is altijd een beetje leven. Ondertussen kan je wat snuffelen tussen prullen, kitch, rommel, fake en echt antiek om wat ideetjes op te doen.

Zo zag ik daar een stoel staan waar ze 8500 euro voor vroegen. Wie geeft dat daar nu aan!? Voor dat geld kan je 50 van die stoelen zélf laten maken. Ik hoorde termen als ‘vintage‘ en ‘uniek‘ passeren …  modewoorden om spullen duur te verkopen. Iets verder stond een camion  waar ze stoelen aan het uitladen waren en een winkel aan het binnendragen. From zéro to hero, dacht ik,  maar dan prijsgewijs. Enfin, misschien is het allemaal wel terecht die prijzen enzo maar ik denk er toch het mijne van!

Dit gezegd zijnde neemt niet weg dat het leuk slenteren is door de Kloosterstraat, door de vele winkels, de gezellige drukte maar ook omwille van de gezellige cafeetjes die er zijn: Dancing Chocolat, Chez Fred, Take 5 Minutes in Paris, …

- méér foto’s (4) -

One Response to “kloosterstraat”

  • Ik slenter er soms ook door. Frustreer me omdat het allemaal zo verschrikkelijk buitensporig duur is. Je kan beter naar de veiliing gaan dan! ik ga zo weinig mogelijk, want ik zie altijd dingen die ik wil hebben maar niet kan betalen.

Leave a Reply