6/11 2008

5 maand

4

… rookvrij vandaag! Ik ben trots op mezelf!

Maar ik weet ook dat de buit nog niet binnen is, vorige keer ben ik na drie jaar weer begonnen en eens zo hard. Er zijn nog altijd momenten die ik ideaal vind om een sigaret op te steken maar ik weet deze altijd op een rationele manier te onderdrukken. ‘t Is een dagelijks gevecht tussen verstand en gevoel, een gevecht tussen nu bevredigen of je toekomst… and so far the future is winning! :-)

Let’s keep it that way!

4 Responses to “5 maand”

 • Men zegt wel eens ‘Eens roker, altijd roker’. Ik hoop voor jou dat je er niet terug aan begint.
  Zelf ben ik nu 2 jaar gestopt en zo heel af en toe (maar dan echt heel af en toe) heb ik wel eens zin in een sigaartje. Maar ik blijf er wijselijk af; keep up the good intension!

 • ikke 5 dagen :D
  ooit ook es terug begonnen na 3 jaar.
  ik rookte het laatste anderhalf jaar wel menthol light – de echt dwaze sigaretten dus, da maakt het wel makkelijker om op een gegeven moment te denken ‘amai, eigenlijk is da roken toch écht wel belachelijk, beter gewoon mee ophouden’

 • @jim-bar ik ook 5 dagen ! Vandaag al een volledige dag tussen rokers gezeten en het valt eigenlijk best mee – ik breek niet!
  @jim-bar en @dipfico Succes nog, ben ook ooit twee jaar gestopt en dan stomweg terug begonnen ..

 • Congrats! Net ook jullie goed voorbeeld gevolgd. Dag 10 ondertussen & all is going well. Let’s keep the spirit up.

Leave a Reply