4/11 2008

morgen

3

weten we eindelijk wie er de nieuwe president van Amerika gaat worden. ‘t Is te zeggen als de verliezer ten minste met geheven hoofd het toneel wil verlaten. Anders komt er nog een heel pijnlijk process aan te pas waarbij de verliezer in een laatste doodspartelig naar de macht probeert te grijpen.

Eindelijk komt er een einde aan dat steeds wederkerend nieuws item waarin we bestookt werden met (valse) beloften, (fake) krasse uitspraken en een steeds wederkerende robbertje moddersmijten van en tussen de verschillende kandidaten.

Inhoudelijk durf ik me amper uit te spreken over wie mijn vookeur wegdraagt maar mijn gevoel geeft me aan dat Obama het oprechtste is. Mc Cain ziet er mij uit zoals de standaard boevenbaas uit één of andere Steven Seagal film. En ik vind dat het ook wel eens tijd wordt dat er een zwarte president aan het hoofd komt van het enige echte apenland ter wereld.

Ik ben benieuwd naar de uitslag!

Wie wint de verkiezingen in de US of A

 • Obama (95%, 18 Votes)
 • Mc Cain (5%, 1 Votes)

Total Voters: 19

Loading ... Loading ...

3 Responses to “morgen”

 • Gesproken als een echte Amerikaan. Mc Cain ziet eruit als een boevenbaas. Uiterlijk boven inhoud. Dit had ik van jou niet verwacht :(

 • miche said

  ik zeg obama, heb schrik dat het mc cain wordt… Maar hoop doet leven!

 • Yves Ferket
  Twitter: nodesktophero
  said

  “En ik vind dat het ook wel eens tijd wordt dat er een zwarte president aan het hoofd komt van het enige echte apenland ter wereld.” Whoops…met een beetje slechte wil zou ik hier heel slechte dingen in kunnen lezen ;)

Leave a Reply