27/10 2008

huh!?

4

Om één of andere bizare reden is de eerste dag van onze tweede week vakantie als een gluiperd veranderd van een gezapige vakantiedag in een heuse – we kuisen alles eens op dag – Ik had het pas door toen ik kniehoog tussen oude gsm laders, laptopladers, hopen USB kabels en prehistorische muizen stond… en eenmaal de rommel gemaakt is er geen weg terug! Wel tussen de rommel mijn oude knuffelbeer of beter gezegd hond teruggevonden! Echt grappig, bij mijn geboorte gekregen en nu bijna 31 jaar later heb k ‘m nog steeds! Onafscheidelijk was ik hiervan vroeger… menig keer is mijn vader terug gereden naar een tante in Wielsbeke of naar mijn grootouders in Oudenaarde omdat ik het beest ergens vergeten was… en dan was het kot te klein! Hij ziet er versleten en oud uit, de vulling loopt er uit maar toch ben ik blij dat ik hem nog steeds heb!
Childhood buddy

4 Responses to “huh!?”

 • Hij is heel lief. Nog altijd. En de foto is ook heel geslaagd. Alsof ie in de studio gemaakt is.

 • ik heb zo ook nog wa beesten liggen
  den deze gelijkt trouwens op Snoopy, maar dan beige :)

 • Ex-Roomie said

  Oh my God !!!!!!!
  Ik had exact dezelfde !!!!!!!!!!!

 • Bart C said

  Leuke post. Die moeten gouden zaken gedaan hebben in die tijd… Die van mij ligt ook nog ergens bij men ouders in de doos. :-)

Leave a Reply