17/10 2008

health week

2

Ik was net mijn zoveelste soepje aan het klaarmaken toen het mij plots overviel! Ik heb al 2 weken enkel über gezond eten gegeten. Soep, kip, rijst, bruin brood, hesp, kippewit en stiekum af en toe een bruine boterham met choco. Cola in beperkte mate, slechts één tas koffie per dag (ochtend shot to get my feet on the ground in the morning) en niets snoepen… En eigenlijk is me dat redelijk goed afgegegaan. Momenteel is ‘t van de moetes want anders protesteert mijn maag maar ik ben wel van plan om dit met de regelmaat van de klok vol te houden. Want voorheen als ik een stuk fruit at, dan hoorde ik mijn lichaam schreeuwen over de vreemde stoffen die ik injecteerde!

  • stoppen met roken: check! (4 maand en 13 dagen)
  • terug sporten: check! (toch al één keer per week)
  • gezonder eten: check! (wel blijven volhouden)

Ik ben goed bezig, of toch zeker beter als daarvoor!

2 Responses to “health week”

  • tine said

    Dikke proficiat!!! Volhouden is de boodschap!!

  • dat stoppen met roken da’s wel heftig he. Ik ben nu bijna twee jaar gestopt en ik denk nog regelmatig ‘ah, waar zijn mijn sigaretten?’ Ik voel me vaak een roker die niet rookt… Maar het is wel proper dat je dan ook nog gezond eet daarbij. Da’s straf straf… Ik eet zelf geen suiker meer. Noppes. Ook niet in mijn mayonaise, of mijn blik erwtjes (ze kappen het o-ver-al in). Een wereld van verschil. Echt waar…
    En proficiat. Een dikke. Respect. Veel respect.

Leave a Reply