16/10 2008

free time

2

2 weken vakantie voor de boeg… ge kunt niet weten hoe welkom dat is. Ondertussen ook al weer 2 jaar geleden zo een lange vakantie. In de eerste plaats is het – Me & The Misses – time, gewoon samen dingen doen of samen juist niks doen. En naast de miljoenen dingen die ik wil doen, wil ik ook eindelijk eens tijd nemen om de handleidig van mijn D90 te lezen, gewoon omdat ik de tijd er eens voor ga en wil hebben. Tijd om tijd te nemen voor mijn favoriete bezigheid! Ain’t that fresh!!

D90 Manual

2 Responses to “free time”

  • mmm. Een handleiding lezen. Ik denk altijd dat dat saai is, maar als ik in mijn handleiding van mijn canon begin te lezen ben ik binnen het half uur helemaal blij en opgewonden van alle nieuwe dingen en kon ik aan lezen niet meer toe…

  • dipfico
    Twitter: dipfico
    said

    ‘t Gaat ook de eerste keer zijn in mijn leven dat ik dat ga doen… maar dat ├â┬╝bergadget is me dat wel waard :-D

Leave a Reply