12/10 2008

prettig vettig

2

Tijdens een wandeling in ‘t park van Schilde zaten deze jongens van de Chiro heerlijk vettig in ‘t Schijn te dabben. Dat heb ik daar vroeger ook nog ettelijke malen gedaan. Om ‘t Scoutsjaar te openen hielden wij een ‘Swamp Tocht’: oervettig door alle vieze beken, modder en mini moerassen kruipen. Om daarna in ‘t Albertkanaal te springen als een voorbarige wasbeurt! Heerlijk was dat! Nog hilarischer was het gejammer van onze moeders toen we thuiskwamen… kletsnat, onder de modder de woonkamer binnen stappend met een spoor van zand, slijk, water en eventueel nog een takje achter ons …

Lekker vettig

2 Responses to “prettig vettig”

  • Nick said

    Om van de stank nog maar te zwijgen zegt.

  • tine said

    ooooh,
    Wat mis ik die goede oude Chirotijd!
    In chiro-uniform was er niemand die opkijkt als je in een modderplas ligt te ploeten, doe je dit zonder chiro-uniform, ooollalaaa!

Leave a Reply