1/10 2008

kale reis

6

Een paar inleidende feiten die zwaar in mijn voordeel pleiten:

 • door mijn iPhone upgrade kan ik geen één nummer bellen zolang ik de nummeraanpassing voor België nog niet heb geïnstalleerd
 • mijn GPS is nog steeds gepikt… de neanderthaler die hem onrechtmatig toegeëigend heeft is’m nog steeds niet komen terugbrengen
 • het is mij in al die jaren nog nooit gelukt om zonder hulp, veel geroep en getier en veel omrijden op de karting van Puurs te geraken

Ondanks bovenstaande leek het me toch ideaal om na het lopen op 15 minuten van Berchem naar de Kartig van Puurs te rijden. Om een paar oude collega’s te zien en wat plaatjes te schieten van het kartgeweld.  Gelukkig zijn de armzaligen van geest. Enfin, alles liep strak tot ik op de A12 voorbij de respecievelijke place to be reed en de afslag nam. Vanaf dan is het een aanéénschakeling van desoriëntering, gokken, draaien, terugdraaien, hopen dat de vork mij zou bellen om te vragen waar ik bleef, wegenwerken die het nog erger maakte, neurotisch de pijlen Puurs volgen, dan weer driftig de pijlen Willebroek volgen,  etc… om uiteindelijk lichtbruin vermoeden te krijgen dat ‘t  een kale reis ging worden.

Visueel zag dat er dus ongeveer zo uit (het rode plekje was mijn eigenlijke doel):

Volledig tegen mijn aard heb ik het na 1 uur rondtoeren opgegeven, mijn kar gekeerd; nog eens een half uur naar de terugweg richting A12 gezocht en dan huiswaarts. Redelijk frustrerend! Maar anderzijds, gezien de feiten, had ik het eigenlijk kunnen voorspellen… er is om lachen zal wel helpen, morgenvroeg! ‘t Is allemaal de schuld van den bosaap die mijne GPS heeft gestolen… nah!

Update: de iPhone nummerherkenning is net in orde gebracht… ik kan weer bellen & sms’en. Leve timing!

6 Responses to “kale reis”

 • pssst; tip: maps.google.com. ge kunt er ook printjes maken
  :p

 • Patrick said

  je was blijkbaar toch aardig in de buurt…
  …op een bepaald moment :-)

 • zeg, je bent precies een vrouw :p

 • Yves Ferket
  Twitter: nodesktophero
  said

  Wel euhm…de vork was aan’t vloeken , roepen en tieren omdat ie zelf verloren gereden was. Met GPS. Punt is: je mag daar één afslag niet missen, of je komt in het industrieterrein uit waar de gps je langs allerlei (onlangs?) afgesloten baantjes leid. Dus ik ben met helm op uit de auto gesprongen en in een kart geduwd…

 • En eigenlijk is het relatief simpel om daar te geraken. Komende van Antwerpen moet ge enkel de fout niet maken om er eerst voorbij te willen rijden en gaat ge er dus vóór de Rupeltunnel af, in Boom. Daar rijdt ge – rechts afbuigend – een stukje Boom door (3 verkeerslichten) en over 2 bruggen (een grote en een kleine) richting Ruisbroek/A12. Normaliter is het na de tweede brug direkt linksaf, maar aangezien ze daar (nog altijd, grr) de boel hebben opgebroken, is’t nu efkes rechtdoor en aan het volgende geïmproviseerde ronde punt keren om dan alsnog – en ditmaal voor de brug – rechts af te slaan. Ge rijdt nu een kleine 50m paralel aan de stroom en dan direkt naar rechts. Dat baantje ten einde knallen en aan de T-kruising opnieuw rechts en de brug over. Aan uw rechter kant ligt de karting. ;)

 • dipfico
  Twitter: dipfico
  said

  Uhuh! ;-)

Leave a Reply