28/9 2008

going nowhere

0

Impulsief en op aanraden van dit magazine naar Jodoigne gereden in Waals Brabant, op een boogscheut van Leuven is dat. Op zoek naar een mooie omgeving om rond te zwerven in de rust en natuur. En in het boerengat Melin is er ook echt niks… en niks is prima op zo’n zondag! Als je wilt weten wat er te beleven valt moet je het magazine maar lezen. Zelfs de enige drie activiteiten die daar zijn (een restaurant, nen bloemenwinkel en nog iets) hebben we aan ons laten voorbijgaan. Op goed geluk straatjes en weggetjes in geslagen en gewoon de Kerktoren in de verte in ‘t oog gehouden waar onze auto stond. Zo hebben we ontdekt dat de kerk (die kei hard ruikt naar het huis van uw bomma) een eigen website heeft, maar wel geld nodig heeft om de verwarming te betalen. Enfin, er is daar dus niets te beleven en dat is op zich al een hele belevenis!

{ some more pics }

Leave a Reply