26/9 2008

gasoline man

3

Gisteren, op weg naar wat pinten drinken, zag ik voor mij een Citroën Saxo rijden van waaruit aan de onderkant aan de benzine gewoonweg uit de wagen gutste. Nadat ik mijn raam had opengedaan en de benzine zéér sterk rook en het spoor op de weg volgde, wist ik zeker dat dit niet zo veilig was voor de mens die achter het stuur zat van die auto. Ik begon te flashen met mijn lichten, pinken, etc om de aandacht te trekken, maar niets van dat alles scheen de aandacht te trekken van de bestuurder. Aan het rood licht heb ik ijn auto 10m achter haar stil gezet en naar de auto gelopen. Het mevrouwtje achter het stuur keek me aan alsof ik haar auto ging carjacken en bewoog niet oen ik tegen het raam tikte. Ik heb de deur dan maar opengetrokken en gezegd dat haren auto ging otploffen en wees ondertussen op de benzine die langs mijn schoenen wegliep. Dat hielp…

Enfin, na uitgelegd te hebben dat het wel gevaarlijk was is en haar toch ook een beetje gerust gesteld te hebben, naar de wegenhulp gebeld en die zouden binnen het uur wel te plaatse zijn. Wel schattig: de wegenhulp vroeg aan die dame wat haar gsm nr was en ze antwoorde daarop: “ik zou dat 100 keer kunnen zeggen maar ik ben nu in de war en ik weet het echt niet meer” Ik ben nog even bij de dame gebleven maar dan wou ik ook weer verder gaan. Zij kon het wel alleen aan, aldus zichzelf. Ik heb mijn GSM nr in haar GSM gestoken onder Aaaaaaaa benzineman. Als ze dan hulp nodig had nog dan moest ze maar bellen, verzekerde ik haar. Niets meer gehoord, ‘t zal allemaal wel in orde zijn gekomen.

3 Responses to “gasoline man”

Leave a Reply