23/9 2008

afzetters

5

Deze middag even de tijd genomen om met mijn madam een hapje te gaan eten, om mijn eer als stielbederver hoog te houden natuurlijk. Maar daar gaat het hier niet over. Om niet te lang weg te blijven op de werkvloer (plichtsbewust als we zijn) had ik mijn auto snel even geparkeerd in de parking onder de Oudaen om dan vlakbij in de Symforosa een boterhammeke met preparé te gaan eten! Terug gekomen aan de parking krijg ik aan de betaalautomaat te horen dat ik 5,80€ moet betalen om 1uur en 11 minuten te parkeren. Dat is echt toch wel der over hé. Als je kijkt naar de tarieven ben ik al blij dat ik niet 2uur en 1 minuut ben gebleven, dat had mij 8,50€ gekost! Enfin, dure les!

5 Responses to “afzetters”

 • Je auto parkeren is alleen voor de “happy few” in Antwerpen ;)

 • Je auto parkeren in Antwerpen is alleen voor de “happy few” ;)

 • dipfico
  Twitter: dipfico
  said

  I was few but not happy! ;-)

 • Betalen in een grootstad voor parkeerplaats is inderdaad duur. Zo dien ik meer dan 20 euro voor een parkeerplaats op te hoesten als ik met de auto in Brussel ga werken.

 • 10y said

  chance dat je er geen ‘Symforosa beschimmelde tiramisu’ bijhad zoals bij mij al twee keer het geval was, anders was het een duur luchke en een avond op de pot :-)

Leave a Reply