17/9 2008

Day Off

2

Omdat the misses er vandaag een lente bijkreeg, samen een dag verlof genomen. Wakker worden – koffie op bed – bloemmekes op bed – kadoo op bed – … . ‘t Duurde ook nog eventjes voor ik de dag van gisteren op ‘t werk kon loslaten maar na een ontbijt bij BeauZ en een bezoekje aan het reisbureau was dat ook weer een beetje vergeten. ‘t Was geen gemakkelijke zoektocht voor een reisje: beperkt budget, zon, warm, natuur en rust ergens in het najaar…. we hebben menig jonkvrouw in het reisbureau doen zweten. Uiteindelijk toch was er ééntje die wel begreep wat we zochten en ergens, op een vergeten pagina in de reisgids, tussen al die mastodontische hotels een reeks kleine bungalows toverde, midden in het natuurpak van La Palma . Daar gaan we naar toe, daar wil ik nu naar vertrekken!

2 Responses to “Day Off”

 • Reizen plannen doe je nooit via een reisburo. Omdat

  1) Ze enkel de reizen naar mega toeristische plaatsen goedkoper kunnen doen
  2) Het leuker is je reis zelf uit te zoeken (tickets, hotels, etc.)

  Had ik al gezegd dat ze duur zijn :)

  Even een voorbeeld veel hotels verhuren hun kamers via het interner serieus onder de prijs. Dit omdat ze toch sowieso leegstaande kamers hebben tijdens (buiten seizoen). Dan kan je soms kamers nemen aan de helft van de prijs. Heb zo al dikwijls in super goede (4 a 5 ster) geslapen voor een super voordelige prijs.

 • dipfico
  Twitter: dipfico
  said

  Ik slaap niet in Hotels ;-)

Leave a Reply