16/9 2008

Fitness Fuckerz

8

Lange zware dag op ‘t werk gehad vandaag en dan ben je bij dat je thuis bent. Ik was de deur nog niet binnen of het geschreeuw en de beats vlogen uit de woonkamer al rond mijn oren. En ja hoor, het zeekoeien clubje van hierover was weer op volle toeren aan ‘t draaien. Ik heb eerst even staan roepen, daarna staan tieren opdat ze hun ramen zouden sluiten maar dat hielp niet. Aangezien ik het zo beu was en er echt geen energie meer in wou steken heb ik de politie gebeld! Die man aan de telefoon verstond mij al amper en zei dat dit echt niet normaal was. 20 Min later stond de politie daar, helaas was de dans van de stervende zeekoe toen al op zijn einde, enkel nog cool down gemekker door de micro was te horen maar dat vond ook de politie zelfs al te veel. Ze hebben dus met hun contact opgenomen maar ik wet niet wat het resultaat is geworden… dat wordt afwachten…

Ondertussen kan u al even meeluisteren hoe dat klinkt, een cool down van zee koeien. u vindt het misschien niet hard klinken of storend maar geloof me als je dit elke avond hoort volgende op een workout voor overjaarse dove olifanten met een identiteitscrisis, dan denk je daar wel anders over, want dit is maar één tiende van het lawaai dat er normaal uit die vetverbrandingsoven komt (Op genomen via iPhone):

8 Responses to “Fitness Fuckerz”

 • Ik hoor niks?

  Zie maar dat ze deze blogpost niet onder uw neus schuiven met de vraag: “bent u hier de auteur van?”

 • Ging jij niet binnenkort verhuizen?

 • dipfico
  Twitter: dipfico
  said

  dat gaat nog wel een jaartje duren vrees ik!

 • ik ben vooral fan van je faceyourmangamannetje :p

 • huh? iPhone? video?? since when?

 • dipfico
  Twitter: dipfico
  said

  afhankelijk als je en nog over en “old school” gekraakte iphone versie beschikt dan kan je via Cydia het programmake qik downloaden.
  daarmee kan je rechtstreeks streamen.

 • Haha! Ik woon een scheet van jou (ik kan volgens mij een steen bij je binnengooien) en ik hoorde hen vroeger ook zo hard. Ik woon helemaal aan de overkant van de grote steenweg en als de wind slecht stond dan stonden ze vroeger precies bij ons binnen. Maar nu houden ze de ramen dicht en is het veel beter…

  Sinds kort ben ik zelfs lid van de club! Sinds mijn zwangerschap behoor ik dus tot de zeekoeien (zo voel ik me toch) en af en toe lig ik daar dus tussen te puffen. Ik begrijp dat de zeekoeienbijeenkomsten voor de omgeving behoorlijk storen, maar mijn buik vaart er wel bij. En er zitten ook slanke deernes bij!

 • leuke blog trouwens!

Leave a Reply