16/9 2008

baggy style

4

Ik ben nogal een typeke dat veel meesleurt als ik ergens naar toe ga! Heb zo graag een aantal dingetjes bij de hand. Eigenlijk draait het hier dan vooral om mijn fototoestel en wat toebehoren. Ik liep dus meestal met zo een saai vierkantig tasje rond  waar al die spullen in gepropt zaten. Daarnaast liep ik tijdens de week daar ook nog eens met mijn laptop bij. Aangezien dat ik nogal véél pendel tussen ons Antwerps en Brussels kantoor had ik echt geen zin meer om met twee tasen te sleuren.

Er moest en zou een compromis gevonden worden. En dat werd mij vorig weekend op een presenteerblaadje aageboden toen ik voorbij de winkel van The North Face liep… ik zag daar en handige tas staan die robuustheid – waterdichtheid – gebruiksgemak uitstraalde. Ik stapte de winkel binnen en 10 lutele minuten later kwam ik buiten met en stevig handig tasje waar ik perect mijn camera en wat andere spulletjes in kwijt kon. Zonder dat het opvalt dat ik een dure camera op zak heb, want dat is in Brussel in de buurt waar ik werk nogal hard nodig. Voor in het weekend was dat een perfecte oplossig… maar in de week bleef ik nog steeds met 2 zakken zeulen. Dit grondig beu zijnde ben ik dit weekend gewoon het grote rode broertje gaan halen. En gisteren & vandaag bewees de praktijktest dat dit de ideale tas is voor mij: portefeuille – camera – laptop – lader – notitieboek – pennen (met hopen) – naamkaartjes – SD card reader -  … en nog véél meer rommel past er allemaal perfect in! En in het weekend moet ik enkel mijn portefeuille en camera overladen in het kleinere zwarte broertje en i’m ready to go! U weet niet hoe blij ik ben met zulks gemak…

Big Bro'   Little Bro'

4 Responses to “baggy style”

 • collega d. said

  vrijdag in dezelfde winkel met dezelfde tas in mn handen gestaan, en even later ook in de AS Adventure. Ik ben ook op zoek naar een nieuwe tas, maar vraag mij af of ik in die North Face een 17inch laptop krijg… Mag ik eens komen passen?

 • Ik ben ‘m gaan halen in ‘t wit. Dankzij uw post. Ik ben er dolgelukkig mee. Merci voor de tip. Op mijn blog ook een post erover, maar ik laat de eer aan u.

 • Bag It | - dipfico's daily -
  Twitter: pitslamp
  said

  [...] te moeten inboeten aan bewegingsruimte, functionaliteit. Lange tijd heb ik gebruik gemaakt van de The North Face bags. Maar uiteindelijk blijken ze ofwel te groot ofwel te klein. En zo een schoudertas met een [...]

 • Any Bag | - dipfico's daily -
  Twitter: pitslamp
  said

  [...] in de ideale, veilige, practische en vooral onherkenbare camera tas. Perfect te combineren met die Messsenger Bags van NorthFace denk ik dan [...]

Leave a Reply