9/9 2008

Onthaastings TV

2

Sinds een paar dagen pik ik elke avond een afleveringske van “De Collega’s” mee, u weet wel, die serie over de topjaren van de bureaucratie: de jaren 70! Het is heerlijk complexloze TV zonder al te veel poeha… daar hou ik van! Overdreven acteren, met uitgesproken expressies en eindeloze conversaties! Prima om de avond met af te sluiten. Staat in groot contrast met alles wat snel, flashy en lawaaierig tegenwoordig op mijn scherm voorbij schiet! Leve de tijd van toen!

YouTube Preview Image

nog fragmentjes

2 Responses to “Onthaastings TV”

  • die serie op tv volg ik ni, veel te laat en is toch van voor mijne tijd denkek :p maar in mei ben ik naar het toneelstuk gaan zien gebracht door ‘t arsenaal en da was gewoonweg zalig theater :)

  • dP said

    Heb onlangs ook eentje gezien en vroeg me af of het ‘de film’ was. Dat duurde LANG!!

    ‘De Paradijsvogels’ ooit gezien?
    Heb dat uit pure nostalgie – en mijn gat vegend aan het theater-technische voorbijgestreefd zijn – in huis gehaald.
    Dát is ook zo’n schok als je dat nu terugziet. In films vind ik ‘traag’ zaaaalig. In een serie is het toch altijd even afkicken van ‘t ritme dat we gewend zijn, om niet ‘t niet meteen op te geven.

Leave a Reply