8/9 2008

urlaub

9

Ik heb hier net mijn vakantie aangvraagd op ‘t werk… en ze is nog goedgekeurd ook. Twee volle weken achter elkaar niet komen werken, das weeral 2 jaar geleden dat ik dat nog eens gedaan heb. Maar nu blijft de vraag nog waar we naar toe gaan?! De opdracht van de “The Misses” is duidelijk: “véél zon en véél warm“. Ik kwam dus af met bestemmingen in en rond de Middelandse Zee maar dat was maar 24 graden en dat was niet goed voor mijn prinses! Dus nu zijn we vollop opzoek naar een warme locatie voor ergens in het midden van de herfst. Iemand enig idee? Betaalbaar wel… de bedoeling is om gewoon een beetje te luieren en uit te rusten en als het kan een streepje natuur of cultuur me te pikken. De verre avonturlijke reis daar hebben we al inspiratie genoeg voor!

9 Responses to “urlaub”

 • collega d. said

  Lanzarote.
  Ooit eens terechtgekomen omdat mijn zus daar een tijd werkte, en ondanks dat de canarische eilanden nogal een negatief toerischtische klank hebben, is het een prachtig eiland, maffe natuur en de gebouwen van Manrique is je vleugje cultuur.Met de huurauto het eiland rondgereden en als je 5 min buiten de toeristische plaatsen gaat, zit je praktisch alleen op de stranden. Zalig.

 • Couchsurfen in Arizona, Phoenix….
  Zeker warm genoeg, zelfs in oktober

 • Opnieuw verlof!?

  Alleszins: iedere stad die in de USA gelegen is, is goed.

 • Aja, en nu ik uw beschrijving goed lees: definitely Benidorm.

 • Egypte, Nijlcruise? Over een jaar of twee-drie ben ik dat ook gaan doen in oktober, was toch ook nog 34°C. Half dagje dingen gaan afzien, half dagje vanboven op het zonnedek van dien boot liggen. Viel nog goed mee qua financieel geld ook.

 • Miss Laris said

  Las Vegas. Is er nu nog zo’n 40 graden. In oktober/november 25/30 graden;
  Altijd wel wat te beleven. En de dollar staat laag. :-)

 • BigQ said

  Tunesie ? Tenerife ?

 • Yves Ferket
  Twitter: nodesktophero
  said

  …en op Lanzorote kan je goed surfen ;)
  Probeer voor meer groen/natuur La Palma als canarisch eiland. De rest is nogal vulkanisch.
  Andere tip: Marokko. Dichtbij, niet te duur, knap land.

 • Luc R said

  San Remo , nog net te doen met de wagen , mooie omliggende dorpjes (Cervo, Bussana, )
  wij zijn er twee weken geleden geweest … mijn madam wou hetzellfde ;-) gloeiend heet toen
  ;-) , Luc

Leave a Reply