6/9 2008

Offline link love

1

Dat mijn hart en maag verkocht zijn aan BeauZ dat wist u al. Maar vandaag kreeg ik daar toch wel een grote verrassing onder mijn neus geschoven. De patron himself kwam even een papiertje onder mijn neus schuiven… “bent u hier de dader van“?

Voor mij lag een printje van een blogpost die ik een tijdje geleden had geschreven over BeauZ. Blijkbaar had een andere klant dit hier afgegeven. Enfin, ik was eigenlijk wel best geschrokken toen ik dit onder de neus kreeg maar voelde me later best wel gevleid. Enfin, hierdoor dus even met een praatje gemaakt met de man en het bevestigde alleen maar het positieve beeld dat ik van de zaak had!

in Lifelog Tags: ,

One Response to “Offline link love”

  • Aannemers said

    Als toch wel trouwe klant kon ik het niet laten om “de patron himself” even op de hoogte te brengen van het blog dat jij geplaatst had. Niet enkel mooi geschreven maar ook nog eens de volledige waarheid al zeg je wel niets over de bediening ;-). Er is maar één opmerking : maandag gesloten dus moeten wij zodadelijk op een ander gaan. Smakelijk

Leave a Reply