5/9 2008

Lobby brings joy

0

Vandaag een dagje verlof genomen zonder een echte specifieke reden. Ik had gewoon zin in een “ME dagje“; ik die aandacht en tijd voor mezelf nam. De bedoeling was dat ik de dag buiten zou doorbrengen, koffietjes, krantjes, fotookes trekken, slenteren, … maar door omstandigheden werd mijn dag doorkruist met practische items die aandacht eisten. Het enige dat ik heb kunnen doen is mijn nieuwe Lacie aansluiten op mijn netwerk en voor de rest heb ik vooral zitten balen op het weer.

Tegen dat mijn liefste thuis kwam stond mijn humeur op zware orkaan fase… het opgewekte humeur van mijn madam bracht daar al veel verbetering in. Maar om de avond niet te willen verpesten heb ik mijn stormpje in de diepvries gestoken en zijn we naar Bar – Resto Lobby getrokken op het ‘t Zuid… het enige dat ik kan zeggen is dat je hier gewoon MOET geweest zijn en eenmaal hier geweest kom je terug. Het eten is met zoveel zorg en preciesie samengesteld en bereid, perfect gedoseerd en visueel mooi afgewerkt. Daar bovenop is het kader aangenaam met een leuke, vrolijke jazz op de achtergrond… kortom perfect voor een gezellige tête a tête. Hier draait het om kwaliteit en niet om kwantiteit en dat is in alle opzichten en details te merken. De volgende keer als iemand mij om een restaurant tip vraagt dan is dit mijn top-of-mind antwoord: L.O.B.B.Y! En er is nog meer… maar dat moet je dan zelf maar ontdekken op hun site!

Enfin, na een gezellig onderonsje daar stond mijn humeur helemaal weer op zonnestralen…

Leave a Reply