2/9 2008

Elephants

2

Antwerpen begint zachtjes aan de habitat te worden van zéér kleurrijke viervoeters … olifanten meer bepaald. Her en der beginnen ze in het straatbeeld te voorschijn te komen. Het concept achter deze olifanten parade is simpel:

het zijn kunststoffen exemplaren die beschilderd werden door artiesten. De zowat 50 olifanten worden van 5 september tot 5 november aan het grote publiek getoond, waarna ze geveild worden. De opbrengst van de veiling gaat naar het olifantenhospitaal in Thailand. {meer info}

Ik ben er alvast op uit getrokken om de eerste exemplaren eens te bekijken. De klepper hieronder is alvast mij favoriet, een heerlijk olijke blik en hij ziet er zo ontspannen uit!
Elephant Parade

de hele fotoset

2 Responses to “Elephants”

 • dieje is keischattig! :)

 • photoblog / herman horsten
  Twitter: pitslamp
  said

  Elephant parade Antwerp 2008…

  Meer dan 70 kunstolifanten sieren het stadsbeeld van de Scheldestad. Van het stadscentrum en de Zoo tot het Steenplein zullen tienduizenden Antwerpenaars de olifanten van de Elephant Parade 2008 kunnen bekijken, bewonderen en koesteren.
  De mamma kijkt…

Leave a Reply