30/8 2008

nieuws dot be

0

Gisteren op uitnodiging van deze jongen de pre launch van nieuws.be gaan opluisteren op een mooie boot ergens in de Gentse Grachten. Pre launch was enkel bedoeld voor bloggers. Want ook bloggers brengen nieuws: specifiek, lokaal en meestal subjectief,  … maar welk nieuws is dat niet tegenwoordig.

Anyway, die mannen hebben een goed concept in handen. En wat daar het geheim achter is moet op zich niet moeilijk te achterhalen zijn… effort, kennis van zaken … en wie weet wat nog allemaal. Ze hebben getracht om dit in een mooie speech te verwoorden… ‘t kwam er moeilijk uit maar het resultaat is wat uiteindelijk telt: een gevarieerde nieuws-site die zowel in de breedte als in de diepte uitgebreide content aanbiedt. Dat is voor ieder wat wils en daar doen ze goed aan. En wat volgens mij nog de sterkste troef is: hun zachte en geordende lay out… aangenaam om lezen en door te surfen!

Ergens deze week wordt de officiele launch gegeven, mijn sympathie hebben ze al. En we kijken allemaal uit hoe het verder zal evolueren.

nieuws dot be

Leave a Reply