30/8 2008

Lifestreaming… again

2

Zoals een aantal dagen eerder gemeld is deze week SweetCron in bèta live gegaan. Sweetcron is een lifestreaming concept die eigelijk alle versnipperde online content betreffende een gebruiker gaat samenvoegen in één mooi overzicht. Met de nadruk op mooi… gestyled dus. Héél belangrijk vinden we dat. Maar het mooie is dat deze web applicatie naadloos inspeelt op één of meerde tools die gemaakt zijn om mobiel en ‘on the go’ content te creëren. Met andere woorden… alles wat ik met mijn iPhone kan en wil doe komt nu mooi te samen op mijn lifestream pagina. Geen versplinterede informatie meer op het net, van nu af aan zijn mijn blogpost, flickr, fotoposts, twitters, youtubes, delicious links, diggs, qik’s, … en al de rest gewoon overzichtelijk te vinden op die lifestream pagina!

Héérlijk vind ik dat.. op een gestructureerde wijze, visueel mooi weergeven wat er zich zoal afspeelt in mijn online leven. Dat is vooruitgang. O ja, had ik ook al gezegd dat dit voor mij géén opvolger is voor het bloggen! Ik zie dit als een extentie van mijn blog… short stories of my online whereabouts!

2 Responses to “Lifestreaming… again”

Leave a Reply