28/8 2008

SweetCron

1

Nog eentje die lang verwacht was. De lifestreaming application van mister YongFook : SweetCron ! Eigenlijk is het een fancy aggregator van alle live feeds die je maar kan hebben online. Vanochtend om half acht kregen de beta-testers een mailtje dat de eerste code klaar staat om te testen.

Installatie is niet al te moeilijk, een beetje kennis is vereist maar eigenlijk gaat het als een fluitje van een cent. En anders kan je de man himself ff mailen en die helpt je zo uit de pinarie. (I mailed twice)  Uploaden – Installer runnen – feeds toevoegen en you’re done. Ik moet ‘m nog eens wat verder lay outen maar voorlopig kan die er al door. Ook al een aantal bugje ontdekt maar niets dat een showstopper is. Hier te bewonderen!

in G33k , Useful Tags:

One Response to “SweetCron”

  • Eigenlijk een soort van friendfeed. Een die je zelf host en waar je bepaalde dingen kan uithalen.

    Love het plugin systeem zodat je ze zelf kan extenden. Ben het al volop aan het uitproberen. Daarvoor dienen de nachten toch?

Leave a Reply