26/8 2008

i like to move it

4

Verandering… is zo essetieel voor mij! Als er iets is waar ik in uitblink dan is het in snel kunnen en willen veranderen. Dat uit zich in de meest elementaire zaken in mijn leven maar ook in de onbenullige zaken. Aangezien ik vorige week 7 dagen làààng ziek thuis heb gezeten; gapend op dezelfde muren, zetels, etc… begon mij dat tegen het einde van de week zwaar te vervelen. Gisteren terug gaan werken en tegen dat ik naar huis reed had ik mijn zinnen al gezet op onze woonkamer opnieuw in te richten; Daar ben ik een krak in, met hetzelfde materiaal steeds variëren. Dat deed ik vroeger ook toen ik nog thuis woonde. Ik, beste mensen, ben het levende bewijs dat IKEA kasten oerstevig zijn… ze staan nu nog steeds op mijn oude kamer, na gedurende heel mijn puberteit wekelijks van plaatst te verschuiven op de meest brute en rudimentaire manier…ze staan er nog, wankel weliswaar maar still standing!

Enfin, dus gisteren onze woonkamer ook even door elkaar geschud en ik ben eigenlijk best tevreden van het resultaat. Dat ik daar niet eerder aan gedacht had. The misses was er ook tevreden over… en zo hebben we weer en beetje een nieuw appartement!

4 Responses to “i like to move it”

  • Ze zijn stevig zolang je ze niet terug demonteerd en in elkaar zet. Iets wat je meestal doet tijdens een verhuis. Zolang je ze in 1 stuk laat is het ok.

  • Ex-Roomie said

    Picture please !

  • Ex-Roomie said

    Bij de verhuis toevallig geen wasmanden tegengekomen ? :-)

  • 10y said

    ja pictures please!!!

Leave a Reply