22/8 2008

Why I like skate

2

Waarom ik al vanaf mijn 12 jaar gek ben op skaten is mooi in beeld gebracht in bovenstaande video. Deze geeft (in super HD trouwens) slow motion gewijs weer hoe complex en technisch skaten is. Heerlijk hoe je hier kan zien op welke manier de tricks effectief uitgevoerd worden. Welke souplesse en vaak intensieve oefening en blessures hieraan voorafgegaan zijn, dat kan u zich niet inbeelden… ik wel! En ik blijf er respect voor hebben. Deze relatief simpele tricks ogen al zéér spectaculair in SloMo… kunt u zich voorstellen als ze Rodney Mullen eens zo filmen…

in Opinion Tags:

2 Responses to “Why I like skate”

  • Damn, nu krijg ik er weer zin in… Mss binnenkort de plank nog eens vanonder de spinnedraden halen.

  • airwalks airwalks airwalks, bestaat dat nog?
    effe googlen :)

Leave a Reply