5/8 2008

Lost City

1

Vandaag na het werk mezelf vrijwillig laten afdwalen richting het industriegebied tussen de petrol & polderstad. Dat weet ik nu in ieder geval want op een gegeven moment was ik compleet de weg kwijt tussen de oude olie tanks, gebouwen en bossen… Maar dat maakte niet echt uit, gewoon blijven doorrijden en als ik iets zag wat me aanstond stopte ik om even een snapshot te nemen. Zo ook aan de ingang van blijkbaar een privé domein waar een aantal vervallen huizen stonden. Ik stopte en wandelde de straat… na ongeveer 10 minuten kwam er een vreemd figuur aangesloft die me wat vragen stelde zonder enige samenhang.

Industrial

Of ik uit Brussel kwam, of ik ook van meisjes hield en zo nog een tiental van die vragen. Ik antwoorde oprecht of zwierde er een grapje tegenaan en dat werd goed gesmaakt. Op één of andere manier had ik die mens wel graag. Enfin, na die mens een polleke te hebben geschud ben ik dan maar weer verder getrokken richting huis. Ik had echt het gevoel alsof ik een andere wereld achter mij liet…

Hier nog wat pics

One Response to “Lost City”

  • 10y said

    ben daar een hele tijd geleden ook eens foto’s gaan nemen.
    Ik waande mij ook echt in een andere wereld.
    Helaas werd mijn verwondering verstoord toen ik bijna een baksteen tegen mijn kop kreeg van zo één of andere dakloze daar… jammer, want had er gerust nog wat willen rondlopen en ontdekken… ik durf er helaas ni meer komen :-(

Leave a Reply