3/8 2008

MMA

0

Op aanraden van the misses vandaag naar het Museum voor Moderne Kunst in Brussel geweest. Op zich een mooie tentoonstelling met een aantal bekende en minder bekende verfboeren: Desmedt, Peeters, Spiliaert maar ook Delvaux, Magritte, Picasso, Miro. Het was eigenlijk wel impossat om die werken eens in levende lijve te zien!
Alleen stoorde het interieur van het museum mij enorm. De tentoonstelling vond plaats op verdieping -4 tot -6 in een donker geheel met bruine plafonds en TL lampen die de schilderijen belichten… ik weet niet hoor maar zelfs ik weet dat dit niet kan…
Daarna nog even snel op de top van het Muziek Instrumenten Museum (absoluut een prachtig gebouw) gaan staan om te genieten van een uitzicht op Brussel. Maar helaas was de regen een beetje spelbreker; In elk geval kan je in het resto daar gezellig eten of drinken met een mooi uitzicht op de stad Brussel.

in Lifelog Tags: ,

Leave a Reply