28/7 2008

Monday Vibe

4

Ik ben vanmorgen met ne waanzinnige slaapkop uit bed opgestaan. In routine koffie gezet, de douche ingestapt, klederen aangetrokken, mijn madam nen dikke kus gegeven, in den auto gestapt en naar ‘t werk gereden.
Halverwege Antwerpen besefte ik dat ik waarschijnlijk het vuur had laten aanstaan (ja wij maken onze koffie old school). Na wat twijfelen besloot ik dat ik toch maar het zekere voor het onzekere ging nemen en even terug te draaien. Maar de straat waar ik moest indraaien stond een kereltje de weg te blokkeren… Ik gebaarde dat ik in die straat moest zijn maar hij deed teken dat er een hele film crew bezig was met een film op te nemen.

Is dat nu ne moment om op nen druiligere maandagochtend toegangswegen te gaan afzetten om een filmke op te nemen… Daar kan ik dus pissed van worden hé, zeker op ne maandag ochtend! Enfin, dat was dus mijn eerste aanvaring met de wereld voor vandaag en deze week! Gewoon en klein maandag ochtend irritatieke…

Staat anders wat te filmen hier!!
En het vuur, ja dat stond gewoon uit… blijkbaar heb ik nog een ingebakken automatisme voor zo’n zaken!

4 Responses to “Monday Vibe”

 • Micheke said

  en hoe ist dan uiteindelijk nog afgelopen met het vuur? :p

 • dipfico
  Twitter: dipfico
  said

  ah ja… dat vuur stond uit! ;-)

 • jim-bar said

  pesies of die gasten vd film vinden het tof dat het zo’n dag is

 • Lukas said

  Hehe, what are the odds… Daar op den hoek van grellelei en albertlei (20 pixels naar links van je pushpin) woont mijn moeder doed.

Leave a Reply