22/7 2008

WordPress iPhone app

3

ik weet niet waarom het zolang geduurd heeft om een applicatie voor de iPhone teh ontwikkelen waarmee je rechtstreeks je WordPress blog kan updaten… Omdat ze nu applicaties via de iTunes shop kunnen verkopen? Omdat ze aan het onderhandelen waren… wie weet het?

In elk geval kan je de app nu gratis downloaden via de iTunes store en wel via deze link. But hold your horses, je kan deze enkel installeren als je over de iPhone 2.0 software beschikt, dat zijn dus ongeveer een 1000 mensen in België. De overige 20.000 hebben nog een 1.xx versie op hun geïmporteerde iPhone. Volgende week maandag is de gekraakte versie van de 2.0 versie voor handen en dan ga ik mijn iPhone direct upgraden sé en dan de WordPress app installeren… ik ben wreed benieuwd…

Upgraden naar 2.0 kan u hier bij onze aller Vorkmans

3 Responses to “WordPress iPhone app”

 • highfly said

  je loopt achter dipfico :) is zondag al gekraakt en draait prima op de oude iPhone.
  Manual staat op ferket.com

 • dipfico
  Twitter: dipfico
  said

  idd, ondertussen ook upgraded ;-)

 • Ival said

  A simple and iningltleet point, well made. Thanks!

Leave a Reply