22/7 2008

Dia 18

6

Rookvrije dag n° 18 is ook weeral een feit. Daarstraks voor het eerst sinds làààààng nog eens gaan lopen in het park “Den Brandt”. Kwestie van aan een goed initiatief een goede gewoonte te koppelen en weer naar de conditie van weleer te streven: “Mens sana in corpore sano“!

Twee toeren rond het park… met moeite en op karakter was het! Maar ik heb ze uitgelopen en ik heb afgezien. Mijn longen gaven echt het gevoel alsof ze kapot zijn… hoesten en stikken tijdens het lopen, ge kunt het u niet voorstellen! Maar ik heb volgehouden en ik ben van plan om dit minstens 2 à 3 keer per week terug te doen en zo verder op te bouwen…. ik geloof erin, meer nog ik geloof in mezelf!


Den Brandt

6 Responses to “Dia 18”

 • Antwerp 10 miles volgend jaar?

 • dipfico
  Twitter: dipfico
  said

  Ze mor zeker!

 • 18 dagen al? Je bent een voorbeeld!

 • Ex-Roomie said

  WOehoe !

  Dees gelove kik nie !
  Ist der dan toch van gekomen ??
  Congrats ! Volhouden nu, ik zit aan 11 maanden
  en neem nog steeds zo af en toe een nicotinesjiekske :o)

  By the way, als ge gaat lopen, tell me when,
  ik zie da wel zitten eigenlijk. Maar dan wel met iPod op … :o)

  Greetz,

  Ex-Roomie

 • Good for you! There’s a website that I love: http://www.mapmywalk.com/.
  It enable you to draw your route on the map, store it as a workout. It calculates the distance, the calories your are burning, etc, etc,… I find that very motivating.

 • Jonas said

  mmm ga ook regelmatig lopen, maar dan wel aan den andere kant int nachtengalen park.
  Ik zal is in park den brandt gaan lopen, tschijnt daar precies mooi te zijn ;-)
  Dus als ge ne gast int zwart tegenkomt met kort haar, that would be me.

Leave a Reply