16/7 2008

Dia 12

7

Dag twaalf rookvrij is zo goed als een feit. Ongelofelijke drukke en stresserende dagen achter de rug. En ik moet toegeven dat een sigaretje een heerlijke verleiding was om even weg te vluchten en op adem te komen (figuurlijk dan wel). Toch niet gedaan en ik ben er blij om!
Over het algemeen begin ik de behoefte om te roken te vergeten, ‘s morgens is de drang weg om direct te roken bij het opstaan, als ik koffie drink heb ik niet de neiging om daarbij een heerlijk sigaretje bij op te steken. Sporadisch komt de zin nog eens naar boven, ik onderdruk die dan even professioneel en zo passeert de dag, passeren de dagen…

Wel merk ik dat mijn gemoedstoestand minder gematigd is als voorheen, normaal maak ik me niet zo snel druk over iets, laat staan dat ik erg gestresseerd geraak. Maar sinds ik gestopt ben is dit wel even anders… aggressie en opwinding gieren door mijn aderen bij het minste. Dit neemt af, dat weet ik maar op dit moment is het soms wel overweldigend.

Algemeen gezien ben ik gewoon trots dat ik die “zieke behoefte” eindelijk heb durven aanpakken. Dat er nog stevig op de tanden gebeten moet worden is me duidelijk maar we zijn op de goede weg! En ik voel me al gezonder en volgens omstaanders zie ik er ook al gezonder uit… Must.Keep.Going.Strong!

7 Responses to “Dia 12”

 • Proficiat en volhouden! Erger als dit wordt het écht niet meer. Moet lukken dus!

 • Adrenalina
  Twitter: the_misses
  said

  Very proud of you baby

 • Micheke said

  Gij zijt goe bezig!!

 • Even afkicken van de nicotine en je word weer de (on)aangename zelf die je tijdens je rokersperiode was ;)

  Keep up the good work!

 • peter said

  “agressie en opwinding”.Ja, maar ook snel geïrriteerd, negatief, dominant, gestresseerd en gejaagd. ik troost me met de gedachte dat gij er het meeste last van heb en dat ik uw lief niet ben.

 • dipfico
  Twitter: dipfico
  said

  Nee dat zijn mijn vaste karakter trekken ;-)

 • Fluppe said

  “Mag ik een sigaretje gaan roken ?”
  “Ja, ga maar”
  “WATTE ?? KLOOTZ*K !!!???”
  “huh”

  Golden oldie conversations !!! :p
  Maar volhouden enzo eh :-)

Leave a Reply