14/7 2008

King of the Bongo

0
   

In de buurt van mijn favoriete plek in ‘t stad loop ik op deze kerel. Ik doe teken met de vraag of ik een kiekje van hem mag trekken. Hij knikt beslist ja maar trekt zich verder niets van mij aan. Perfect, dan kan ik rustig snapshotten…. Na een aantal foto’s sta ik op en draai me om met een knipoog naar hem als bedankje. Hij stopt met spelen en zegt… “Mail me those pictures” Ik neem zijn kaartje aan en beloof dat ik de foto’s zal doormailen! Voor mij was het afgehandeld… Maar voor hem niet: “You know, a girl once accused me of stalking, which wasn’t true!” (en hij duwt me een krantenartikel in mijn pollen die het geval beschrijft) “But hey, who believes a guy like me over a beautifull girl. It’s like the movie: The hand that rocks the cradle” Ik had die film nooit gezien maar ik denk wel dat ik de pointe doorhad… Anyway… I liked the guy, ook al was hij een beetje weird!

Leave a Reply