13/7 2008

Mobistar Iphone Portal

4

Wanna see something awefull: vistit iphone.mobistar.be op je iPhone. Ten minste als je er één hebt kunnen bemachtigen. ik denk dat er uiteindelijk voor de 6 miljoen vlamingen 1000 iPhones ter beschikking waren bij de launch… dus de kans dat u de Mobistar iPhone start pagina hebt gezien is zéér klein. Voor de geïnteresseerden hij ziet er zo uit:

Komaan hé, ze hebben zeker 6 maanden de tijd gehad om dit voor te bereiden en hier een spetterend nifty designtje tegen aan te smijten… But Nooooo: ze hebben het woord webdesign opgezocht in de Winkler Prins en hebben dan iemand geteleporteerd uit de jaren ’90 om in de tijdsgeest van die periode een mobile page te designen voor het coolste mobile gadget ever! Daar hebben ze dus net zo lang over nagedacht als over het feit van “Hoeveel Belgen zouden een iPhone willen” en “Hoeveel gaan we er dan bestellen”: 2 seconden?

4 Responses to “Mobistar Iphone Portal”

 • jim-bar said

  mar-gi-naal

 • Bart C said

  Lowww budget project?! :-)
  Het lijkt alsof beide brands er niet veel moeite hebben ingestoken.
  Zou Apple er maar 1000 hebben geleverd? Mobi* is lam/tam en denkt dat het product zijn ding wel zal doen en verder niet veel effort doet?!

 • willem said

  Ze hebben precies eens goed gekeken naar de vormgeving van hln.be (de gradient van mijn krant is volgens mij zelfs gewoon een stuk van die van “uw mening telt” verticaal gespiegeld) ipv de apple vormen te gebruiken, echt complex is dat toch niet
  grijs, zwart, groenig blauw, rond hoekske hier en daar en Lucida Grande als font

  ook wel lachen dat ze overal momenteel maar één optie hebben. Ik zou toch denken dat als je de rss van de standaard kan binnentrekken, je toch elke rss kan binnenhalen?

 • Reden is waarschijnlijk de gemiste inkomsten door mogelijk koppelverkoop. Daarom is er niet veel geld gestoken in de launch…

Leave a Reply