11/7 2008

iPhone Launch België

5

Omdat ik vanmorgen weer ver voor het kraaien van de haan wakker was dacht ik dat het misschien wel een goed idee zou kunnen zijn om eens naar de Mobistar Centers in Antwerpen te gaan kijken. Om te zien of ze al vroeger open zijn en om te zien of er véél volk stond aan te schuiven. Ik heb de twee grootste van de stad Antwerpen aangedaan en het was zéér teleurstellend. Drie man en ne paardekop voor de winkel in de Huidevetterstraat en op de Meir… op de Meir was er geen duif geïnteresseerd! Toegegeven, het was nog maar 7u ‘s morgens maar dat heeft mij niet tegen gehouden om eens te gaan kijken.

   

Ik begrijp echt niet goed hoe die van Mobistar denken: ze hebben toch een beetje de exclusiviteit om dit product te launchen maar ze doen er N.I.K.S met. Proximus heeft ondertussen een leuke advertentie in de krant geplaatst waarin in drie stappen uitgelegd staat hoe je de iPhone Proximus 3G ready maakt… maar van de kant van Mobistar… daar hoor je de strobalen voorbij vliegen!

5 Responses to “iPhone Launch België”

 • hannes said

  Hier de Veldstraat in Gent: http://bloodyhornycrew.be/2008/07/11/iphone-3g-in-gentse-veldstraat/ In de morgen stond wel een paginagrote ad van mobistar hoor.

 • herm said

  Geniale advertentie van Proximus. simpel en de waarheid…

 • Bart C said

  Er zijn reeds meer dan 15.000 Iphone’s op het Proximus netwerk actief… eerste stormloop is dus denk ik al wat gepasseerd :-)!

 • 10y said

  :-)
  toen ik om 10u passeerde gingen de rolluiken heel traag open, en stond er toch wel een giiigantische rij tot aan… eum, de hoek 10 meter verder :-)
  de pers stond er ook… fotoshop do your work zou ik zo zeggen…

 • Micheke said

  hij is toch ook al overal uitverkocht? Das goed want als ik dat wil kopen, moet ik eerst een jaar sparen ofzo :p of ne rijke vent zoeken! mss effe oproepje lanceren :p

Leave a Reply