9/7 2008

Busy Wuzzy

6

Hola, nogal drukke en lange dagen achter de rug en voor de boeg…. ik weet niet waar mijn energie van blijft komen want ik kom ze probleemloos door! Ik denk dat mezelf niet suf paffen daar een grote hofdrol in speelt… for sure!  Zelfs ‘s morgen spring ik, nou jou, stap ik redelijk vrolijk het bed uit.

Ondertussen zijn we dag 5 ook weer rookloos doorgekomen. Heb het wel even héél moeilijk gehad deze middag, in afwachting van een meeting op verplaatsing was ik wat gaan werken in een plaatselijk cafééke. Daar zat het ten eerste vol rokers die lustig aan het paffen waren. en naast mij zat de koning van de rookproductie. Een vrolijke bolle ronde man die Duveltjes aan het drinken was alsof het water was en ondertussen aan zijn dikke vette sigaar aan het lurken was.  De rook die hij produceerde was soms zo dik dat ik mijn scherm niet meer zag :-)… In het half uur dat ik daar gezeten heb met mijne koffie heb ik ongeveer 12 keer mezelf voorgenomen om een sigaret te vragen aan één van de café gangers en twaalf keer heb ik mezelf er van kunnen weerhouden. Small victories…. but they lead to a big victory!

6 Responses to “Busy Wuzzy”

 • Schitterend. Proficiat!

 • ik was 2,5 weken gestopt… dat ging iets makkelijker wegens ziekte en vakantie. daarna terug aan het werk. ik heb me deze week al 2 keer laten verleiden; die eerste sigaret smaakte slééécht ! nu als je van een pakje per dag komt is dit anders toch een puike prestatie. ik denk: eens roker, altijd roker. de goesting blijft er toch wel een beetje. en toch ga ik proberen vandaan niet te roken. en dat zinnetje ga ik elke ochtend tegen mezelf zeggen… maar ik beloof nix.

 • dipfico
  Twitter: dipfico
  said

  idd, ‘t belangrijkste is dat ge zelf teverden zijt met het resultaat.
  Helaas bestaat er bij mij niet zoiets als occasioneel roken… ofwel alles ofwel niks

 • tine said

  me = very proud on u!!!

 • dipfico
  Twitter: dipfico
  said

  :-)

 • Volhouden hoor! Over x-aantal dagen zal je tevreden zijn dat je die dingen achter jou liet. Count on me!

Leave a Reply