8/7 2008

dag 4

7

Ondertussen heb ik sinds de nacht van vrijdag op zaterdag geen sigaret meer aangeraakt. Ergens halverwege die nacht lag ik wakker en leek het mij een prima moment om mijn laatste sigaret te roken en er dan mee te kappen. Zij die deze blog al langer lezen weten dat ik al eens een jaartje of drie ben gestopt geweest. En zij die mij een beetje kennen weten dat ik ongeveer elke dag kwaad ben op mezelf omdat ik nog steeds rookte, en elke dag opnieuw schoof ik mijn belofte om te stoppen een beetje voor  mij uit. Enfin, nu dus niet meer! Al 4 dagen geen sigaret meer aangeraakt en het valt me behoorlijk zwaar. Mijn hele “ik” is echt een beetje ontregeld: ik kruip om 12u in mijn bed maar lig tot 3 u wakker en om 5u stipt ben ik weer klaar wakker… en zit er niets anders op dan een koffietje te zetten en een beetje aan het werk te gaan. De mensen die ik graag zie en dicht bij me staan, bevinden zich in de eerste vuurlinie en die zijn daar niet altijd blij met. Enfin, ik heb er moed in en ik hou vol!

7 Responses to “dag 4”

 • Mike said

  ‘t Is nu 4 of 5 (ben de tel kwijt) jaar dat ik opnieuw stopte (3e stop), en deze is me helemaal niet zwaar gevallen. Vraag me niet waarom.
  Maar volhouden kerel, de penetrante stank in je kledij en haar en het tekort aan lucht zullen prevaleren op je gemoed.

 • Mike said

  … enfin ‘het verdwijnen van’

  ik moet stoppen met commenten wanneer ik mijn eerste cafféine binnen heb ;-) Je kunt nooit àlles opgeven ;-)

 • Suuuuuuccces!

 • dipfico
  Twitter: dipfico
  said

  @Mike :-)
  @tantieris THNX!

 • collega d. said

  dat verklaart mails om 6:14…

 • micheke said

  ik heb hetzelfde probleem met chocolade :p
  Vééél succes dipf!

 • AnamCara said

  Volhouden! Trachten je humeur onder controle te houden en trachten van de snackjes af te blijven. De eerste 28 dagen zijn het ergst (=een cyclus). Veel water drinken, als je ervan houdt, een saunake doen. Zo verdwijnen de gifstoffen versneld uit je lichaam en wordt de verslaving ook sneller onderdrukt. Ik ben 5,5 jaar gestopt nu. Ik peins er nie over om terug te beginnen. Sterkte gewenst!

Leave a Reply