5/7 2008

Park Noord

2

Een paar weken geleden is Park Noord open gegaan. Vandaag met de fiets daar naartoe getrokken ondanks het twijfelachtige weer. Maar weer of géén weer Park Noord is altijd een goeie plek om te belanden. Buiten als het mooi weer is en binnen als het miezert. Binnen is misschien wel veel gezegd maar overdekt en droog is het wel… en gezellig ook! Deze zomer is er tijdelijk ook een bar open in deze overdekte markt, met open keuken, heerlijke geuren waaien je tegemoet en ‘t is fijn om de koks bezig te zien. Verder kan je er heel lekkere cocktails drinken en gezellig gaan aanliggen op het oer-comfi meubilair!

   

Park Noord is nogal uitgestrekt en momenteel voor een stuk nog in aanbouw. Iets verder van de overdekte markt zie je vervallen pakhuizen en gebouwen staan. Het stinkt er naar urine en de duidelijke tekenen dat er daklozen, junks… hebben overnacht, overleeft, … een vreemd contrast met het reeds afgewerkte gedeelte. Wel een leuke plek om rond te lopen vanuit fotografsch standpunt.

   

Kortom, een leuke plek om te vertoeven zowel in en rond de bar als in het gras iets verder!
+ More Pictures +

2 Responses to “Park Noord”

  • oogsnoep said

    Ha, ik heb een appartementje op ‘t oog in die buurt maar kan misschien even goed mijn intrek nemen in een van die vervallen pakhuizen :)

  • collega Tom D said

    ik als brusselaar zijnde, vertel me ne keer waar dat juist ligt en hoe dit makkelijk te bereiken is met den auto.

    thanks man!

Leave a Reply