4/7 2008

Inspiration Point

2

Gisteren hals over kop om 22u nog thuis vertrokken omdat ik plots zag de lucht mooi opklaarde en het nog een ideaal momentje was om een fotooke te gaan snappen. Mijn eerste reflex qua locatie was de juiste… maar ik denk niet dat iedereen zo blij was dat ik daar rond liep. Nadat ik tevreden was van onderstaande foto besloot ik nog even met de flash wat testjes te doen. Ik liep wat rond onder het afdak van de hangars daar, niet echt oplettend op mijn omgeving en vollop mijn nieuwe flitser testend. Na een tijdje begon ik in de auto’s te kijken die daar geparkeerd stonden en het viel me plots op dat die bijna allemaal nog bemand waren… alhoewel bemand is misschien verkeerd uitgedrukt! In elke auto zat een man een vrouw en de meeste keken me aan alsof ik regelrecht uit de hel kwam. Het duurde ook geen 10 minuten of ze reden allemaal weg. Blijkbaar was deze plek precies wel een perfecte plek om met je minaar of minares af te spreken, om samen even te rollebollen in de koffer of te genieten van de mooie zonsondergang. In elk geval zullen de meeste gedacht hebben dat ik een privé detectieve was ofzo want ik heb nog nooit zo rap een plein leeg gekregen…

2 Responses to “Inspiration Point”

Leave a Reply