24/6 2008

Smart Hustle

2

Vorige week liepen we naar de auto van The Misses, bij de auto aangekomen zagen we dat er voor de 10e keer een boete onder de ruitenwisser zat. Mijn madam al rood aangelopen, ik lastig want ik begreep niet wat er mis was… bewonerskaart: check, reglementair geparkeerd: check, … Maar mijn madam bekijkt die boet even wat beter en ontdekt dat die niet op haar wagen of nummerplaat is uitgeschreven maar op een BMW die net daarvoor is weggereden. Die flauwe plezante had die boete onder onze ruitenwisser gestoken in de hoop dat wij dat argeloos zouden betalen. Nu mij zou dat niet overkomen want ik betaal mijn boetes pas na de tweede aanmaning. Ge hebt zo van die ijverige brave burgers die ‘sito presto‘ de boete overschrijven… en dan ben je dus afgezopen hé. Enfin, ‘t bewijst nog maar eens dat de meeste mensen die met ne BMW rijden boven hun stand leven en geen 20€ voor hun auto kunnen betalen. Maar toch… nice try!

in Lifelog Tags: ,

2 Responses to “Smart Hustle”

Leave a Reply