11/6 2008

iPhone Mobistar!?

1

Blijkbaar hebben ze bij mobistar begrepen dat ze toch iets moeten den omtrent de constante geruchtenstroom over de release datum van de iPhone 3G in België. Gisteren half de Vlaamse bevolking zo geil als iets te hebben gemaakt met de bevestiging dat 11 juli de 3G in België beschikbaar zou zijn… om het bericht dan weer een paar uur later te ontkrachten. Dat doe je niet, dat doet pijn, ‘t is gemeen. Maar dus naast woekertarieven aanrekenen voor GPRS en mensen ne kloot afdraaien gaan ze nu toch hun best doen om een beetje te communiceren rond de iPhone. Op deze pagina van Mobistar kan je uzelf inschrijven om op de hoogte gehouden te worden betreffende de release in België.

in G33k Tags: , ,

One Response to “iPhone Mobistar!?”

  • Sven said

    Ik had graag de kostprijs geweten want ik heb er veel interesse voor

Leave a Reply