7/6 2008

Werchter Classic 2008

3

Vandaag tegen 4u afgedropen naar de wei van Werchter waar de “weet ik veel de hoeveelste” editie van Werchter Classic doorging. Classic?! hoor ik u en mezelf denken … ja Classic ook al ben ik in de muziek termen zeker nog geen klassieker, ik kan ze zeker apprecieren. Even kort mijn bevindingen:

 • Milow & Juanes: Geen idee hoe die waren, ik was er toen nog niet!
 • The Scabs: Wereldformaat in België! ze hebben daar een loeier van een set neergezet en bewezen dat ze menig bandje in ons ons landje eens poepie kunnen laten ruiken… Respect!
 • Iggy Pop and the Stooges: die gast is gewoon een beest en gedraagt zich zo en straalt dat ook heerlijk uit! De meeste nummers kende ik niet maar de Rock ‘n Roll act van Iggy maakte al de rest soms ook bijzaak!
 • The Police: Ja ik heb ze dan eindelijk live gezien… die mannen spelen alsof ze zelf ne cd zijn, haarscherp en foutloos! Hééérlijk gewoon!

Voor de rest liep er daar een allegaartje van de vlaamse bevolking dooréén zonder al te veel schade toe te brengen aan elkaar. Hier en daar ne zatte en/of marginaal die wel een manier vond om zich nòg belachelijker te maken… amusant gewoonweg!

Regen was er gelukkig niet, modder wel en een enkeling wierp zich vollop aan het modderschuiven…
Werchter Clasic

3 Responses to “Werchter Classic 2008”

 • Mike said

  Scabs, Iggy en Police… allemaal nog in Torhout gezien. Aan dat moddershuiven heb ik nooit meegdaan, maar het festival in 92 werd zòòò ondergeregend dat ik tot boven de knieën onder de modder zat.
  Dìt concert was zeker een klassieker als ik het zo zie ;-)

 • Ex-Roomie said

  Gade ook naar de volle 4-daagse ?
  Da wordt pas nen topper !!!!

 • Geert said

  Scabs is 17 jaar geleden dat ik die nog live heb gezien :)

Leave a Reply