4/6 2008

iPhone Video Recorder

1

De iPhone, groots in zijn usability en functionaliteiten, was toch een beetje gehandicapt als je kijkt naar de video moeglijkheden. Heden ten dage smijten we elk dom filmpje online en de flickr, youtubes van deze wereld zijn er allemaal klaar voor om mobile video to web te ondersteunen. Alleen de iPhone was er niet klaar voor. Er waren al wel een paar apps die beperkt en zonder geluid videobeelden konden registreren via de iPhone maar geen enkele leende zich er toe om het practisch te gebruiken. Daar is nu verandering in gekomen met de komst van iPhone video recorder uit de hand van Dreamcatcher. Uitgebreide mogelijkheden qua grootte, lengte, …etc. Alleen spijtig dat het betalen is, $20 en betalen doen we niet graag hé!

Maar vermoedelijk zal de iPhone 2.0 meer soelaas brengen videogewijs.

One Response to “iPhone Video Recorder”

Leave a Reply