23/5 2008

Bummer

6

Ik probeer al een tijdje nog eens te gaan eten in de Varelli op de Plantinkaai, ze hebben daar heerlijke bifteka en daar aleen al voor zou ik het doen. Gisteren is dat eindelijk gelukt: we reden voorbij en zagen een vrij plekje. Auto snel fout geparkeerd en naar de vrije tafel op het terras gespurt. Eten besteld en rustig tafelen… alle vegetarische gerechtjes werden snel geserveerd en met veel smaak binnengesmikkeld. Maar helaas hadden ze onze tafel  vleesgewijs uit het oog verloren… na 45 min achten geen bifteka te bespeuren… Dan kwamen ze eindelijk zeggen dat ze “het niet vergeten waren” en “dat het er binnen een kwartiertje zou zijn“. Ja, liegen daar kan ik dus niet tegen hé. Rekening gevraagd en met een tekort aan vlees in mijn maag huiswaarts gereden… ik heb nog even getwijfeld om naar de quick te rijden maar dat vond ik er dan weer over. Collega P had me nog gezegd dat ik beter Thai’s ging eten, ik heb geleerd dat ik meer naar collega P moet luisteren. Die mens heeft inzicht in universele karma stromingen denk ik!
Voor de rest niks slecht over de Varelli hoor, dit was gewoon een spijtige moment opname… maar ik was pissed, don’t mess with my food!

6 Responses to “Bummer”

 • Adrenalina
  Twitter: the_misses
  said

  Tell me about it! Gelukkig zat er Ouzo in de snoepjes die we bij de gehalveerde rekening kregen! Volg keer gaan we naar Mai Thai of whatever better for Karma! kisses

 • veerle said

  Wat rot!
  Thais is inderdaad lekker. Op de Vlaamse Kaai is er een goed Thais restaurant.

 • Deun said

  Je zal het wss wel kennen maar een Thaise aanrader (qua restaurant dan) vind ik de Mai Tai (nabij café Beveren)
  Weinig geld voor eeeeeeel lekker eten….

 • oogsnoep said

  De Varelli’s, dat is hier bijna om den hoek! Inderdaad, superlekker en niet duur. De Mai Tai moet ik onthouden, ik hou wel van een portie thais.

 • Caroline said

  Is het zo moeilijk de link te leggen tussen slechts één vrij plekje te zien en iets langer (geen 45 minuten) op je vlees te moeten wachten? Ben de hele avond, terwijl ik mezelf voorbij rende, vriendelijk tegen jullie geweest en heb zelfs de tijd genomen om EERLIJK uit te leggen waarom het zo lang duurde. Nogmaals: de drukte en niet ‘omdat we het vergeten waren’. Heb me daarenboven nog twee keer verontschuldigd ook. Denken jullie nu echt dat we na ruim 8 jaar nog altijd niet weten hoe een volledige bestelling af te werken? Iets mis trouwens met een open confrontatie?

 • cephalexin

Leave a Reply