17/5 2008

Ice Hockey Clash

2

Gisteren met de collega’s een vriendschappelijk wedstrijdje gespeeld tegen de mannen van Boondoggle. De ijsbaan van Haasrode was de arena waar het titanengevecht werd uitgevochten.

Elke ploeg had één speler met ervaring, voor de rest was het team samengesteld uit amateurs van het laagste niveau. Maar dat was absoluut geen pretbederver. Een beetje krabbend en schuivend over het ijs hebben we ons best gedaan om overeind te blijven en ondertussen die “zwarte schijf” in de netten van de tegenpartij te tikken. Ons is dat 8 keer gelukt, de mannen van Boondoggle hadden 11 keer reden tot victorie… Toch nog een bevredigend resultaat.

Leuk was ook dat je ongelofelijk ingeduffeld was in ice hockey gear (dat uren in de wind naar zweet rook) waardoor je lekker tegen je tegenstander kon aanknallen zonder al te veel brokken te maken.  En beter nog… als je zelf op één of andere manier plots op het ijs lag te spartelen dan deed dat ook niet echt zeer!

In elk geval zéker voor herhaling vatbaar al was het maar om een revancheke te doen!

2 Responses to “Ice Hockey Clash”

Leave a Reply